Aktuellt

Nyhet! Under sommaren har jag möjlighet att ta emot fler elever, både för ridning, tömkörning, personlig träning och cirkelträning i grupp.

 

-Personlig träning på ridskolan. För elever, personal eller varför inte till föräldrar medan de väntar på sina barn? Vi bestämmer gemensamt lämpliga tider och ni sätter upp bokningslistor i stallet. Jag tar med utrustning. Lämplig lokal är tex teorisal eller utomhus då vädret tillåter. Pass på 30, 45 eller 60 minuter.

- Kick-starta er träning! Föreläsning om träning för ryttare samt cirkelträning med övningar anpassade för ryttare. Som ett inslag på ridlägret, på teoriveckan eller som friskvård för personalen? Aktiviteten är uppbyggd för att ge dig en kick-start i den personliga träningen.

- Sommargympa för ryttare. Ha friskvård och träning som ett stående inslag i er verksamhet i sommar, eller varför inte året om? Utegympa i grupp för elever, personal och föräldrar. Övningar anpassade för att stärka och öka bålstabilitet, rörlighet, balans, smidighet, kondition och styrka. Obegränsat antal deltagare, vi använder kroppen som redskap!

- Tvådagarskurser: Paketerbjudande med dressyrträning, tömkörning och personlig träning. Perfekt för att ta ett helhetsgrepp om dig och din hästs fysiska utveckling! Välkomna!

 

OBS! Sommarerbjudande på cirkelträning i grupp, kontakta Sofia för aktuella prisuppgifter och bokning. Perfekt som ett inslag på ridlägret, på teoriveckan eller som friskvård för personal/inackorderingar/klubbmedlemmar. 

 

En kväll med fokus på ryttaren!

Hästia utbildning & personlig träning erbjuder nu ridskolor och föreningar att ta del av en kväll med fokus på ryttaren! Vi börjar med en ca 1 timme lång föreläsning om just träning för ryttare. Där diskuterar vi allt från hållningsproblematik, ergonomi, hållbarhet, vanliga skador hos ryttare till konkreta träningstips. Därefter följer ett cirkelträningspass där vi värmer upp tillsammans och sedan går runt på ett antal stationer, där övningarnas fokus ligger på just ryttarens starka och svaga sidor. Vi avslutar med gemensam nedvarvning/ stretch och då finns även tid för individuella frågor.

Pris: Temakvällen kostar 350 kronor per person. Antal deltagare: 12 per temakväll.

Anmälan: Vid intresse, kontakta Sofia Alfredsson för tidsbokning.

Lokal: Jag kommer till er! Teorisal behövs samt en större samlingslokal, ridhus eller utomhus. Jag tar med träningsutrustning.

Klädsel: Träningsklädd (beroende på lokal)

traningsgladje.jpg

 

Det ska vara kul att träna!

Välkommen

Välkommen till hastiautbildning.n.nu.

Facebook

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.