Personlig träning

Bakgrund

Hur ryttarens kropp mår påverkar i allra högsta grad hästens hållbarhet och prestation!

Då jag själv har haft stora problem i form av smärta och hållningsproblem/sitsproblem i ridningen, har mitt intresse för vikten av en god fysik hos ryttare ökat. Jag har utbildat mig till personlig tränare med internationell licens, för att kunna hjälpa mig själv och andra ryttare till en bättre sits och hållning, förbättrad hållbarhet, mindre smärta och en friskare och piggare kropp! Jag är fullständig övertygad om att följdeffekterna av starka, smidiga och mer liksidiga ryttare kommer att bli glada, sunda hästar som i sin tur blir mer liksidiga och kan prestera mer!

Temakvällar med fokus på ryttaren!  

"Hästia utbildning & personlig träning" erbjuder nu ridskolor och föreningar att ta del av en dag/kväll med fokus på ryttaren! Vi börjar med en ca 1 timme lång föreläsning om just träning för ryttare. Där diskuterar vi allt från hållningsproblematik, ergonomi, hållbarhet, vanliga skador hos ryttare till konkreta träningstips. Därefter följer ett cirkelträningspass där vi värmer upp tillsammans och sedan går runt på ett antal stationer, där övningarnas fokus ligger på just ryttarens starka och svaga sidor. Vi avslutar med gemensam nedvarvning/stretch och då finns även tid för individuella frågor.

Innehåll: 1 timme föreläsning om träning för ryttare + 1-1,5 timme cirkelträning med övningar anpassade för ryttarens vanligaste problematik

Pris: Temakvällen kostar 350 kronor per person. Antal deltagare: 12 per temakväll. OBS! Sommarerbjudande - kontakta Sofia för prisinfo och bokning!

Anmälan: Vid intresse, kontakta Sofia Alfredsson för tidsbokning.

Lokal: Jag kommer till er! Teorisal behövs samt en större samlingslokal, ridhus eller utomhus. Jag tar med träningsutrustning.

Klädsel: Träningsklädd (beroende på lokal)

Personlig träning

Jag tar även emot klienter för personlig träning i hemmet, på arbetsplatsen, utomhus eller där just du vill träna! Ditt mål är mitt mål! Jag har med mig portabel utrustning och jag lägger upp ett individuellt anpassat helkroppsprogram för just dig. Kontakta Sofia för förfrågningar och bokning.

Välkommen

Välkommen till hastiautbildning.n.nu.

Facebook

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.